Boek ons!

Boek ons!

Onze grootste passies zijn zingen, dansen en acteren. Dit doen wij in onze musicals. Maar we pakken graag iedere mogelijkheid aan! Heb jij een leuk evenement, een feest of iets anders waar jij entertainment kan gebruiken? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor jou kunnen doen!

Mogelijkheden

Zingen voor ouderen

Ieder jaar zingen wij met veel plezier bij verschillende zorg instellingen. Niets is leuker dan deze mensen te zien stralen bij het horen van oude bekende liedjes. Hierbij kunt u denken aan "Ons dorp", "Aan de Amsterdamse grachten" of "Que Sera". Maar ook andere nummers komen aan bod zoals "Leun op mij". Wij zijn aangesloten bij Fonds1818, maar geven deze concerten ook voor een kleine vergoeding.

Optreden op maat

Heeft u een ander soort idee of een ander soort evenement? Wat leuk! Wij denken graag met u mee. Denk hierbij aan een optreden, figuratie of een klein toneelstuk. U kunt met ons contact opnemen. Wij zullen dan samen met u naar de mogelijkheden kijken en hierbij een passende prijsopgave maken.

Christmas Carols

Kerst, de mooiste tijd van het jaar! Heeft u een leuk Kerst evenement waarbij u entertainment voor nodig heeft? Wij komen graag bij u langs in onze Dickens kledij waar wij a capella de mooiste christmas carols bij jullie komen zingen. Denk hier bij aan "Joy to the World", "Deck the Halls" & "Silent Night", maar ook nummers als "Jingle Bells" & "Winter Wonderland".

Workshops voor kinderen

Onze leden hebben ervaring met het geven van workshops aan kinderen. Bijvoorbeeld een workshop spel. Samen doen we spelletjes, bedenken we scènes en improviseren we. De workshops zijn bedoeld voor kinderen met en zonder ervaring in het theater.
Voor alle mogelijkheden en prijzen, kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier.

Vraag ons naar de mogelijkheden