Productie 2022

Onze productie van 2022: 9 to 5!

Klik hier voor het Programmaboekje!!

Tot het uiterste gedreven besluiten drie vrouwelijke medewerksters op een dag hun seksistische, egocentristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën willen Violet, Judy en Doralee hem een schop verkopen. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle van het bedrijf over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn. Deze komische musical zit boordevol dans en muziek van Dolly Parton.

Kom jij kijken?

In het weekend van 8-10 juli 2022 staan we in theater Korzo met deze grappige voorstelling. Scroll naar beneden en koop je kaartje! Volg ons op onze socials en via onze nieuwsbrief voor updates en sneak previews van de show.

Meedoen?

De rollen zijn verdeeld en meedoen aan 9to5 is niet meer mogelijk. Meedoen met de volgende productie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de socials zodat je op de hoogte blijft!

Wil je meehelpen in een andere rol dan op het podium? Bijvoorbeeld in het orkest, bij het bouwen van het decor of het maken van de kostuums? Mail dan naar info@spot.knijnops.com Lees hier meer over lid zijn van onze vereniging. Of bekijk of ons musicalkoor iets voor jou is!

Bestel hier je tickets!

De voorstelling is ongeplaceerd. Heeft u een specifieke plek nodig in de zaal vanwege bijvoorbeeld gehoorproblemen, dan kunt u een mailtje sturen naar info@spot.knijnops.com ovv stoelreservering + datum voorstelling.

 

Maak kennis met het artistiek team

Het AT bestaat uit Jary Sluijter (regisseur), Richard FitzHugh (vocal coach en musicaal leider) en Tanya van der Kooij (choreograaf).

Jary Sluijter

Regisseur

Jary studeerde in 2019 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Muziektheater waar hij zanglessen kreeg van Edward Hoepelman. Hij studeerde af met de voorstelling ‘The Last Five Years’ onder regie van Koen van Dijk.

Na zijn studie is Jary zich ook blijven verdiepen als regisseur. Zo heeft hij een afstudeervoorstelling geregisseerd op Fontys Hogeschool voor de Kunsten en heeft hij mee gewerkt aan Footloose bij een amateur musical vereniging. Ook was Jary na zijn studie te zien als Bram in ‘Brugklas de musical’ waarvoor hij een Musical Award nominatie ontving in de categorie aanstormend talent. Momenteel speelt hij CKV stagiair Bram in de gelijknamige TV-serie van AVROTROS. 

Daarnaast geeft Jary spel- en zanglessen, kreeg hij een workshop van Pia Douwes, werkte hij mee aan de M-lab Pitch van de voorstelling ‘Brothers’ en zong hij nummers in voor de eerste Nederlandse vertaling van ‘Dear Evan Hansen’.

Richard FitzHugh

Vocal coach

Richard studeerde wiskunde op Cambridge en vervolgens Music Composition aan de Royal College of Music en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds 2005 werkt hij als componist, dirigent, arrangeur en pianist voor zowel professionele projecten als amateurvoorstellingen.

⁠Zijn werk als componist werd uitgezonden op nationale radio in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Als vocaal en instrumentaal arrangeur schreef hij voor groepen in Nederland, België en Frankrijk, waaronder Theaterzanggroep Prestige, Pandora Werktheater, Theater KA en twee volledig nieuwe musicals, Man op Duivelseiland (voor Stichting Nieuw Theaterwerk) and Tybalt.

Als muzikaal leider was hij betrokken bij in totaal meer dan 50 producties, waaronder bij Storytellers (Zoetermeer), Sempre Sereno (Wageningen), Theater de Leeuw producties (Arnhem), Theaterzanggroep Prestige (Voorburg), theatergroep SPOT (Den Haag) en pop-musicalkoor New Sound (Delft). Momenteel werkt hij mee aan producties van Our House en Sweeney Todd en is bezig met het eerste seizoen van zijn eigen groep, Phoenix Vocals.

Tanya van der Kooij

Choreograaf

Tanya van der Kooij is danseres en choreografe. Zij volgde haar opleiding aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Amsterdam en was werkzaam als uitvoerend danseres in musicals zoals Tarzan de Musical en voor choreografen als Sergio Trujillo, Anthony van Laast, Natasja Lammers en Gerald van Windt.

Na een aantal jaren in het werkveld besloot zij zich toe te leggen op choreografie en lesgeven. Zij choreografeert op freelance basis voor zowel professionals als amateurs voor verschillende opdrachtgevers en is werkzaam bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Daarnaast is zij de oprichtster van en choreografe bij The Dancing Camera; een danscollectief dat producties maakt waarbij dans en nieuwe technologie elkaar aanvullen. Zij stonden met de voorstelling #SHARE op het Café Theater Festival en Fringe.

 

Thereza Kooijmans

Eind-Regisseur