.

Missie

Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Bij Theatergroep SPOT handelen we vanuit betrokkenheid, waardering en respect. In het delen van onze passie streven we samen naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt zijn steentje bij in de musicalproductie.

Visie

Theatergroep SPOT staat bekend als een van de grootste, beste en leukste theaterverenigingen in de regio. Daarnaast streven we naar een sterke positie door het uitbouwen van het netwerk en het verbreden van het aanbod van theater gerelateerde activiteiten.

We zijn een ambitieuze groep, dat mag duidelijk zijn. Om deze ambities waar te maken, werken we ieder seizoen samen met professionals voor begeleiding op zang, dans en spel. Daarnaast coördineert een productieleider alle productionele werkzaamheden.

Lid worden?

Dat kan! Stuur een mailtje naar info@spot.knijnops.com! Wij verwelkomen nieuwe leden het hele jaar door en zijn altijd blij met nieuwe aanmeldingen. Of dit nu is om mee te spelen of als lid dat achter de schermen aan de slag wil.

Wil je auditie doen om mee te spelen in een productie? Stuur dan een mail naar auditities@spot.knijnops.com en volg ons op Facebook en Instagram voor alle updates!

Bestuur

Het bestuur bestaat uit zes betrokken leden (zowel spelend als niet-spelend) die het reilen en zeilen van de vereniging verzorgen. Een gemêleerde groep mensen die met plezier de dagelijkse taken oppakt en daarnaast plezier haalt uit het meespelen.
Ymke
Ymke
Voorzitter

Ymke is onze voorzitter. Terug van weg geweest in het bestuur is zij opnieuw ons intern en extern aanspreekpunt. Daarnaast waakt zij over de portefeuille PR.

Anneke
Anneke
Penningmeester

Anneke is onze penningmeester. Voor facturen (zowel het innen als betalen ervan) moet je bij haar zijn.

Evianne
Evianne
Secretaris

Evianne is onze secretaris. Zij zorgt ervoor dat iedereen kan communiceren met elkaar en beantwoordt al het e-mail verkeer.

Lindi
Lindi
Externe productie

Lindi is algemeen bestuurslid en ons productielid extern. Zij houdt zich bezig met de portefeuille externe activiteiten en daarnaast is Lindi het aanspreekpunt voor het orkest.

Maribel
Interne Productie

Maribel is ons productielid intern. Dit houdt in dat zij ervoor zorgt dat alle interne commissies (kleding/rekwisieten/decor/interne activiteiten) goed draaien en springt bij waar nodig. Daarnaast houdt Maribel zich bezig met het binnenhalen van acquisitie.

Nicole
Algemeen bestuurslid

Nicole is ons algemeen bestuurslid, nadat zij ruim 2 jaar onze voorzitter is geweest. Met haar ervaring staat ze alle andere bestuursleden bij!

Onze Leden

De leden van Theatergroep SPOT zijn de spil van de vereniging. Leden vormen de commissies, zitten in het bestuur, de Raad van Toezicht, vormen de spelersgroep. Kortom: de leden zorgen er met elkaar voor dat er mooie producties op de planken komt. Naast de grote productie(s) doe je mee aan leuke activiteiten om extra geld op te halen. Je kunt kiezen uit de concerten van ‘SPOT zingt voor ouderen’, kerstcarols in Dickens style, of kinderproducties.