Boek ons – 2

Boek ons

Onze grootste passies zijn zingen, dansen en acteren. Dit doen wij in onze musicals, ons musicalkoor en op andere plekken. Wij pakken graag iedere mogelijkheid aan om onze liefde voor theater te verspreiden! Heb jij een leuk evenement, een feest of iets anders waar jij entertainment kan gebruiken? Neem contact met ons op via info@spot.knijnops.com en wij kijken wat we voor jou kunnen doen!

Mogelijkheden

Zingen voor ouderen

Ieder jaar zingen wij met veel plezier bij verschillende zorginstellingen. Niets is leuker dan deze mensen te zien stralen bij het horen van oude bekende liedjes. Hierbij kun je denken aan “Het dorp”, “Aan de Amsterdamse grachten” of “Que Sera”. Maar ook andere nummers komen aan bod zoals “Leun op mij”. Wij zijn aangesloten bij Fonds1818, maar geven deze concerten ook voor een kleine vergoeding.

Workshops grensoverschrijdend gedrag

In een interactieve workshop reflecteren we op (gewenste) bedrijfscultuur en omgangsvormen in de organisatie. Door gespeelde scènes en zang maken we onderwerpen als kledingkeuze, grensoverschrijdende (non-verbale) communicatie en discriminatie aanschouwelijk en bespreekbaar. Omdat elke organisatie anders is, houden we altijd eerst een oriënterend gesprek voor een workshop op maat. Spot werkt bij deze workshops samen met een professional. Lees voor meer informatie de flyer.

Workshop SPOT voor Vakantiebos

Workshops voor kinderen

Onze leden hebben ervaring met het geven van workshops aan kinderen. Bijvoorbeeld een workshop spel. Samen doen we spelletjes, bedenken we scènes en improviseren we. De workshops zijn bedoeld voor kinderen met en zonder ervaring in het theater.

Christmas Carols

Kerst, de mooiste tijd van het jaar! Hebben jullie een leuk kerstevenement waarbij je entertainment zoekt? Wij komen graag langs in onze Dickens kledij waar wij a capella de mooiste christmas carols bij jullie komen zingen. Denk hier bij aan “Joy to the World”, “Deck the Halls” & “Silent Night”, maar ook nummers als “Jingle Bells” & “Winter Wonderland”.

Optreden op maat

Heb je een ander soort idee of een ander soort evenement? Zoals een optreden, figuratie, zingen bij een huwelijksaanzoek of een klein toneelstuk? Wat leuk! Wij denken graag mee. Wij kunnen samen naar de mogelijkheden kijken.

Voor alle mogelijkheden en prijzen, kunt u contact met ons opnemen via info@spot.knijnops.com