Single Blog Title

This is a single blog caption

Het AT is bekend! Meld je aan voor de audities

Het AT van de nieuwe musicalproductie 9 tot 5 in 2022 bestaat uit Jary Sluijter (regisseur), Richard FitzHugh (vocal coach en musicaal leider) en Tanya van der Kooij (choreograaf). Het AT heeft zin om aan de slag te gaan met de productie 9 to 5, een komische musical boordevol dans en muziek van Dolly Parton.

Meteen op de eerste vrijdag van het jaar, 7 januari, starten we met repeteren. Er zijn daarna wekelijkse repetities op vrijdagavond van 19.30 – 22.30 uur. Daarnaast is er een aantal zaterdagen en zondagen ingepland waarop wordt geoefend. Alle repetities vinden plaats in Don Bosco in Rijswijk.

In het weekend van 8, 9 en 10 juli 2022 staan we in het theater met deze mooie productie.

Meedoen? Geef je op voor de audities!

Om mee te mogen doen met 9 to 5 doe je auditie. Het auditieweekend vindt plaats op zaterdag 18 (09:00-17:00u) en zondag 19 december (09:00-13:00u). De bijdrage voor de audities is 10 euro.

Let op! Om toegang te krijgen tot het gebouw waar de audities plaatsvinden, heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig in de vorm van een QR-code (gevaccineerd, getest, genezen).

Meer informatie over de audities of aanmeldingen kunnen naar: info@spot.knijnops.com

Gefeliciteerd, je bent aangenomen: wat nu?

Wanneer je wordt aangenomen als castlid, word je basislid bij theatervereniging SPOT. Voor het basislidmaatschap betaal je €10 per maand. Daarbovenop komt een eenmalige bijdrage voor deelname aan de productie van €300,00. 

Wat betekent lid zijn van SPOT precies? Dat je lid wordt van de leukste musicalvereniging van Nederland natuurlijk! Meer daarover lees je hier.