Single Blog Title

This is a single blog caption

Plekjes vrij in ons musicalkoor!

Door de coronamaatregelen hebben de repetities van ons musicalkoor helaas stil gelegen. Maar niet (te lang) getreurd, we mogen weer! De eerste repetitie van dit jaar is op maandagavond 7 februari. Nieuwe leden zijn welkom! Op maandag 7 februari is er voor de eerste repetitie een nieuwe stemtestronde.

Even voorstellen: ons musicalkoor

Over een periode van 35 weken (okt-juni) werkt het koor aan een divers repertoire. We zingen zowel bekende als minder bekende (musical)nummers. Er wordt gewerkt in blokken binnen bepaalde thema’s. We sluiten het koorjaar af met een eigen optreden in juni/juli. Als de coronamaatregelen het toestaan, zullen we ook af&toe optreden in bijvoorbeeld zorginstellingen. Ons koor staat onder leiding van Britt van Schie.

Praktische informatie

Repetities zijn elke maandagavond in Don Bosco, Rijswijk. Uiteraard moeten wij ons tijdens repetities en voorstellingen aan de geldende coronamaatregelen houden. Dit betekent dat wij verplicht zijn om bij binnenkomst voor elke repetitie jouw QR-code te scannen.

Meedoen?

Lijkt het jou leuk je aan te sluiten bij het koor? Meld je dan snel aan! Voorafgaand aan je eerste repetitie wordt een stemtest afgenomen, een soort kleine auditie om je bereik te bepalen en je in de juiste stemgroep te kunnen plaatsen. Voor een stemtest hoef je niks voor te bereiden. De stemtesten worden gehouden op maandagavond 7 februari voor de repetitie. Aansluitend kun je meteen een repetitie meekijken en meedoen en de groep ontmoeten.

Stemtest gehaald en dan?

Als je door de stemtest heen bent, wordt je lid van Spot! Lidmaatschap van Spot kost 7,50 euro per maand, het koor kost 25 euro per maand. Lees hier meer over lid zijn van onze gezellige vereniging.

Vragen?

Voor vragen of om je aan te melden, mail je naar info@spot.knijnops.com