Over ons

Missie

Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Bij Theatergroep SPOT handelen we vanuit betrokkenheid, waardering en respect. In het delen van onze passie streven we samen naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt zijn steentje bij.

Visie

Theatergroep SPOT staat bekend als een van de grootste, beste en leukste theaterverenigingen in de regio. Daarnaast streven we naar een sterke positie door het uitbouwen van het netwerk en het verbreden van het aanbod van theater gerelateerde activiteiten.

We zijn een ambitieuze groep, dat mag duidelijk zijn. Om deze ambities waar te maken, werken we ieder seizoen samen met professionals voor begeleiding op zang, dans en spel. Daarnaast coördineert een productieleider alle productionele werkzaamheden.

Lid worden?

Dat kan! Stuur een mailtje naar info@spot.knijnops.com! Wij verwelkomen nieuwe leden het hele jaar door en zijn altijd blij met nieuwe aanmeldingen. Iedereen die zich in wil zetten voor of betrokken voelt bij Spot kan (basis)lid worden. Orkestleden, leden van de kledingcommissie, spelende leden, zingende koorleden, handige harry’s die graag decors bouwen –> samen zijn wij Spot! En natuurlijk ondernemen we samen leuke activiteiten! 

Naast basislid kun je ook meedoen aan het musicalkoor of de productie, het zogeheten modulelidmaatschap. Wil je meezingen met ons musicalkoor? Stuur dan een mail naar info@spot.knijnops.com. Wij verwelkomen het hele jaar door nieuwe koorleden (op gezette tijden). Wil je auditie doen om mee te spelen in een productie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram voor alle updates!

Bestuur

Het bestuur bestaat uit zes betrokken leden (zowel spelend als niet-spelend) die het reilen en zeilen van de vereniging verzorgen. Een gemêleerde groep mensen die met plezier de dagelijkse taken oppakt en daarnaast plezier haalt uit het meespelen.

Ymke

Ymke

Voorzitter

Ymke is onze voorzitter. Terug van weg geweest in het bestuur is zij opnieuw ons intern en extern aanspreekpunt. Daarnaast waakt zij over de portefeuille PR.

Anneke

Anneke

Penningmeester

Anneke is onze penningmeester. Voor facturen (zowel het innen als betalen ervan) moet je bij haar zijn.

Evianne

Evianne

Secretaris

Evianne is onze secretaris. Zij zorgt ervoor dat iedereen kan communiceren met elkaar en beantwoordt al het e-mail verkeer.

Lindi

Lindi

Externe productie

Lindi is algemeen bestuurslid en ons productielid extern. Zij houdt zich bezig met de portefeuille externe activiteiten en daarnaast is Lindi het aanspreekpunt voor het orkest.

Maribel

Interne productie

Maribel is ons productielid intern. Dit houdt in dat zij ervoor zorgt dat alle interne commissies (kleding/rekwisieten/decor/interne activiteiten) goed draaien en springt bij waar nodig. Daarnaast houdt Maribel zich bezig met het binnenhalen van acquisitie.

Jessica

Jessica

Musicalkoor

Jessica is ons algemeen bestuurslid. Zij voegde zich na een paar maanden lidmaatschap bij het bestuur en ondersteunt de andere bestuursleden. Zij richt zich in het bijzonder op het reilen en zeilen van ons musicalkoor.

Onze Leden

De leden van Theatergroep SPOT zijn de spil van de vereniging. Leden vormen de commissies, zitten in het bestuur, de Raad van Toezicht, vormen de spelersgroep. Kortom: de leden zorgen er met elkaar voor dat er mooie producties op de planken komen. Naast de grote productie(s) doen we ook andere leuke activiteiten. Bijvoorbeeld de concerten van ‘Spot zingt voor ouderen’, kerstcarols in Dickens style of ‘Spot in concert’.