Single Blog Title

This is a single blog caption

Spot-koor vanaf oktober

Goed nieuws! Ons musicalkoor gaat over een paar weken van start! Britt van Schie zal het koor leiden. Tijdens de lockdown periode hebben we twee keer mogen genieten van een leuke online zangworkshop van Britt. Wij zijn ontzettend blij dat Britt met ons dit avontuur aan wil gaan! En met de kerstperiode voor de deur staan er meteen al wat optredens gepland voor wie daar zin in heeft!

Repetities zijn op maandagavond in Don Bosco, Rijswijk. De eerste repetitie is op 4 oktober. Meer informatie is te vinden op deze pagina. Lijkt het jou leuk je aan te sluiten bij het koor? Stuur dan een mailtje naar info@spot.knijnops.com met als onderwerp ‘aanmelden musicalkoor’ en schrijf je in. Op 4 oktober vinden de stemtesten plaats. Heb je een plekje in het koor bemachtigd? Dan repeteer je vanaf 11 oktober iedere maandagavond. Zien we je daar?

Ps. Wil je eerst kennismaken met de vereniging? Op vrijdag 1 oktober staat er een gezellige ledenavond op de planning. Stuur een mailtje naar info@spot.knijnops.com voor meer informatie.