Single Blog Title

This is a single blog caption

Theatergroep SPOT brengt Dolly Parton’s 9 to 5 naar Den Haag – Kaartverkoop is gestart!

Persbericht

Theatergroep SPOT brengt Dolly Parton’s 9 to 5 naar Den Haag
Kaartverkoop is gestart!

De kaartverkoop van 9 to 5 de musical van Theatergroep SPOT is afgelopen vrijdag 15 april gestart. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1980. De energieke en aanstekelijke musical met muziek en teksten van Dolly Parton is 8, 9 en 10 juli 2022 te zien Theater Korzo, Den Haag.

Theatergroep SPOT werkt sinds januari 2022 weer met veel plezier aan de musical 9 to 5. Dit doen zij onder leiding van regisseurs Jary Sluijter en Thereza Kooijmans, choreograaf Tanya van der Kooij en muzikaal leider Richard FitzHugh. De voorstelling wordt begeleid door een live orkest. De 30-koppige cast is zelf verantwoordelijk voor de kleding, decor en promotie.

Het verhaal
De musical speelt zich af in 1979 en vertelt het verhaal van Violet, Doralee en Judy (gespeeld door Ziara Bogaers-Breedijk, Eveline Castelein en Lianne Rietdijk). Alle drie zijn zij werkzaam bij een groot bedrijf in NYC. Judy, een vrouw die voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt na het einde van haar huwelijk wordt wegwijs gemaakt door de ervaren weduwe Violet en de aantrekkelijke secretaresse Doralee. Alle drie werken ze onder leiding van de egoïstische, seksistische Mr. Hart.

Na verschillende momenten van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, smeden de vrouwen een plan om hun baas tot inkeer te brengen. Terwijl Mr. Hart niet op kantoor is runt het drietal het bedrijf met arbeidsvoorwaarden die anno 2022 nog steeds een fantasie zijn voor de meeste vrouwen: arbeidsflexibiliteit en gelijke lonen.

Een verhaal dat helaas misschien wel actueler is dan ooit tevoren. Gebracht met veel humor, herkenbaarheid en pakkende nummers.

Tickets
9 tot 5, de musical is te zien op 8, 9 en 10 juli in Theater Korzo in Den Haag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.theatergroepspot.nl/9-to-5 en kosten €22,50 per stuk.

Speeldata en tijden
Vrijdag 8 juli – 20.00 uur
Zaterdag 9 juli – 14.00 uur
Zaterdag 9 juli – 20.00 uur
Zondag 10 juli – 14.00 uur

Meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op via info@spot.knijnops.com

Note: Heeft u een rolstoelplek nodig voor de voorstelling? Neem dan even contact op via info@spot.knijnops.com